Basecamp 21-24 juni og Friluftsskole 26-28 juni

Da er påmeldingen for årets Basecamp Lindøy og Friluftsskole Lindøy igang. Basecampen er for ungdom 13-16 år med hovedvekt på kajakk og klatring, mens Friluftsskolen er for barn 10-13 år.

BASECAMP LINDØY er ei langhelg med masse aktivitet og mye moro for de 25 heldige som melder seg på campen. Det blir mye kajakk og klatring, og vi skal ha masse andre aktiviteter i tillegg. Blant annet bueskyting, kano, myrball, volleyball, slak line, bålkvelder, konkuranser, leiker mm. Oppmøte kl 1600 på fredag og overnatting i lavvuer fra fredag til mandag.

All mat, overnatting og aktiviteter på basecampen er inkludert. Her gjelder det å være raskt ute for å sikre seg en av de 25 plassene på campen. Påmelding til post@frivest.no innen 10 juni. Pris kr 800 pr person.

FRILUFTSSKOLEN 26-28 juni er et tilbud til barn mellom 10 og 13 år. Her blir det leik og moro i friluft med vannaktiviteter, barnekajak, kano, bål, pil og bue, kart og kompass, ballspill, fiske mm. Siste natta kan de som vil overnatte i lavvuer og skolen avsluttes med ekspedisjon i kano til Dragøy. Påmelding til post@frivest.no innen 10 juni. Pris kr 300/pers.

Basecamp – Klatring på Kårstø klatrefelt sammen med Haugaland klatrelag
Basecamp / Friluftsskolen – Leirbålkveld i gapahuken hvis det regner
Basecamp / Friluftsskolen – Overnatting i lavvuleir ved stranda på Lindøy
Basecamp / Friluftsskolen – Bålkveld i Makkavika på Lindøy
Friluftsskolen koser seg i sanden
Friluftsskolen på ekspedisjon med kano
Friluftsskolen på ekspedisjon til «The island of Dragons»
Friluftsskolen i klatrejungelen på Lindøy

About the author  ⁄ Knut Sørensen