1. Hjem
  2. Ski-info Olalia

Olalia - Olalivegen - Oppheim - Fjellstøl

Løypeinfo: Søndag 24.01.2021.

Flotte skiforhold og nypreparerte løyper i Olalia. Det ble kjørt nye spor i lysløypene og inn til Fjellstova på lørdag.

Værmeldingene sier kaldt vær hele uka så alt ligger tilrette for ei flott uke for de som liker å gå på ski i Olalia. Fra Rødekors-hytta og innover er det godt med snø i terrenget også.

Web-kamera: Det er webkamera både på Oppheim og på Fjellstøl. Sjekk når løypekjøringmaskinen har kjørt på Skisporet.no

SKIUTLEIGE I OLALIA

Nå kan du leie turski fra Frilager sin skitilhenger på Oppheim/Olalivegen. Bestill ski på www.frilager.no og hent skiene etter 2 dager i Ski-tilhengeren på Oppheim. Se info på www.frivest.no eller på våre facebooksider.

Parkering og bruk av Olalivegen. Olalivegen og parkeringen på Oppheim er bomveg og du må betale bomvegavgift. Dette koster kr 50 pr gang parkerer. Årskort kr 500. Betales med mobilen med Easypark eller vipps. Les mer om parkering i Olalia.

 Olalia-1.jpg

Olalia er et av de viktigste utfartsområdene i regionen. Her er det flotte turmuligheter året rundt. Gode parkeringsplasser og servicebygg med toaletter og varmestue på både Oppheim og Fjellstøl, gode turveger, stier og 5 km lysløyper til kl 2300.  Olalia Fjellstove ligger 5 km inn i fjellet og er et naturlig og kjært turmål for mange. Stova driftes av Haugesund Turistforening. 

Olalia tiltrekker seg folk året rundt, men det er ikke tvil om at det kommer flest på besøk om vinteren, når snøen ligger kvit og fin og løypene er nypreparerte. VELKOMMEN TIL OLALIA!