Olalia - Olalivegen- Oppheim- Fjellstøl

Løypeinfo: Mandag 18.01.2021:

Fortsatt gode skiforhold. 50 cm snø og preparerte skiløyper i lysløypene og inn til Fjellstova. Det er også tråkket spor med snøscooter rundt Vådli.

Web-kamera: Det er webkamera både på Oppheim og på Fjellstøl. Sjekk når løypekjøringmaskinen har kjørt på Skisporet.no

Fra januar 2021 kan du også leie turski fra Frilager sin skitilhenger på Oppheim/Olalivegen. Bestill ski på www.frilager.no og hent skiene i Skitilhengeren på Oppheim. Se info på www.frivest.no eller på våre facebooksider.

Parkering og bruk av Olalivegen. Olalivegen og parkeringen på Oppheim er bomveg og du må betale bomvegavgift. Dette koster kr 50 pr gang parkerer. Årskort kr 500. Betales med mobilen med Easypark eller vipps. Les mer om parkering i Olalia.

 

Olalia-1.jpg

Olalia er et av de viktigste utfartsområdene i hele regionen. Her er det flotte turmuligheter året rundt. Gode parkeringsplasser og servicebygg med toaletter og varmestue på både Oppheim og Fjellstøl, gode turveger, stier og 5 km lysløyper til kl 2300.  Olalia Fjellstove ligger 5 km inn i fjellet og er et naturlig og kjært turmål for mange. Stova driftes av Haugesund Turistforening. 

Olalia tiltrekker seg folk året rundt, men det er ikke tvil om at det kommer flest på besøk om vinteren, når snøen ligger kvit og fin og løypene er nypreparerte.