1. Hjem
  2. Ski-info Olalia

Olalia - Olalivegen - Oppheim - Fjellstøl

Løypeinfo: Torsdag 18.02.2021

Det er fortsatt i dag godt med snø både i løyper og i terrenget i Olalia, men med de værmeldingene vi har nå for helga og neste uke så kommer nok en god del av snøen i de lavereliggende deler til å regne vekk i løpet av de kommende dagene. 

Web-kamera: Oppheim og Fjellstøl. Sjekk når løypekjøringmaskinen har kjørt på Skisporet.no

Info om Olalia Fjellstove - Haugesund Turistforening.  Fjellstova har åpen kafe i helgene.

SKIUTLEIGE I OLALIA

Nå kan du leie turski fra Frilager sin skitilhenger på Oppheim/Olalivegen. Bestill ski på www.frilager.no og hent skiene etter 2 dager i Ski-tilhengeren på Oppheim. Se info på www.frivest.no eller på våre facebooksider.

Parkering og bruk av Olalivegen. Olalivegen og parkeringen på Oppheim er bomveg og du må betale bomvegavgift. Dette koster kr 50 pr gang parkerer. Årskort kr 500. Betales med mobilen med Easypark eller vipps. Les mer om parkering i Olalia.

 Se fin artikkel om måneskinnsskitur i Haugesunds Avis 

ANDRE SKIUTFARTSSTEDER I REGIONEN:

HEIO  PÅ STORD,  MIDTFJELLET I FITJAR  OG   FJELLHAUGEN  I  KVINNHERAD

Olalia-1.jpg

Olalia er et av de viktigste utfartsområdene i regionen. Her er det flotte turmuligheter året rundt. Gode parkeringsplasser og servicebygg med toaletter og varmestue på både Oppheim og Fjellstøl, gode turveger, stier og 5 km lysløyper til kl 2300. 

Olalia Fjellstove ligger 5 km inn i fjellet og er et naturlig og kjært turmål for mange. Stova driftes av Haugesund Turistforening. 

Olalia tiltrekker seg folk året rundt, men det er ikke tvil om at det kommer flest på besøk om vinteren, når snøen ligger kvit og fin og løypene er nypreparerte. VELKOMMEN TIL OLALIA!

 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail