1. Hjem
  2. Ski-info Olalia
  3. Olalia - parkering

Både Olalivegen og Fjellstølvegen er bomveger, og det kreves avgift for å bruke vegene og p-plassene. Betalingen på Olalivegen går til brøyting, strøing og vedlikehold av vegen og parkeringsplassen på Oppheim. Avgiften er kr. 50 og kan betales med SMS, Easypark og Vipps. Det er info om betaling på p-plassene. 

Slik betaler man:

Betaling skjer med hjelp av mobilen din via Easypark eller ved bruk av Vipps.

MED VIPPS: 

Send 50 kr til "Olalivegen Bomveg"  – og skriv inn bilnummeret ditt i meldingen.  Ingen transaksjonsgebyr.

MED EASYPARK APP:

  Legg inn stedskoden 801 og snurr en time fram på parkeringsskiva. Du blir automatisk belastet kr 50 – pluss transaksjonsgebyr. Betalingen gjelder for hele døgnet/turen.  (Easypark-appen kan du bruke til vanlig parkering i hele Skandinavia)

MED EASYPARK -UTEN APP: 

 Send en sms hvor du skriver:  801 (mellomrom) ditt bilnummer  – og send meldingen til mobilnummer 2410.  Eksempel på melding:   801 SD12345   Du blir automatisk belastet kr 50.  Mobiloperatøren legger til et transaksjonsgebyr på 6-9 kr.

Betalingen gjelder for hele døgnet/turen. Blir du borte flere døgn trenger du altså ikke betale flere ganger. Kjører du opp flere ganger i løpet av samme dag/døgn trenger du heller ikke betale ny avgift.

Du kan også kjøpe  ÅRSKORT for Olaliveien på Shellstasjonen i Ølen.  Årskortet koster kr 500 for 2021 og gir rett til ubegrenset antall bompasseringer/parkeringer.  Årskort kjøpt i november/desember gjelder for resten av inneværende år, og hele neste år.