Top News
Olalia – vårt eget vinterland! Nå med nye lysløyper og varmestuer.. TellTur-sesongstart onsdag 1. april 2020! Åkrasanden – Norges fineste blått flagg-strand M/S Astrid – effektivt verktøy i kampen mot marin forsøpling Romsa – Norges fineste båtutfartsområde

Basecamp Lindøy i gang

24 ungdommer fra hele Haugalandet er nå samlet til tre aktive dager på Lindøy ved Røyksund. I dag har de padlet kajakk, hatt opplæring i pilogbuestkyting med Haugaland bueskytterklubb, badet og spilt wolleyball og fotball pluss masse bading, stuping, Sup-board mm.

Basecampen i Kvinnheard ble avsluttet på onsdag med 22 flotte ungdommer som rafta, padla, klatra og gikk fjelltur og gikk «via ferrata»

Read More →

Badetemperaturer 2020

Mange av friluftsområdene som forvaltes av Friluftsrådet Vest er ypperlige badeplasser. Du kan velge mellom lange hvite sandstrender på vestsida av Karmøy, og flere universelt tilrettelagte badeplasser som Eivindsvatnet i Haugesund, Lie badeplass i Skjoldafjorden og Breidavika på Fitjar. Eller finne din egen strand på de intime og idylliske fjordstrendene i Vikjo og Nesøyra. De mange badeplassene finnes i alle kommuner og dekker ulike behov i region og nærmiljø.  Ferskvannsbadeplassene blir ofte fortere varme enn sjøvannet i fjordene. Målingene finner du under Aktuelt og Badetemperaturer

Read More →

Basecamp Kvinnherad

Basecamp Kvinnherad (22. – 24. juni)

ER DU MELLOM 13 – 16 ÅR?
Basecamp Kvinnherad var eit nytt tilbod frå Friluftsrådet Vest i fjor sommar. Også i år arrangerer vi camp og gledar oss stort til å sjå igjen kjente og ukjente. Campen er lokalisert til Uskedalen –der vi kan nytta oss av både fjorden og fjella. Hovudaktivitetane vert basert på nettopp dette. Nytt i år er at deltakarane kjem til å overnatta heima under basecampen. Dette er på grunna av smittevernreglane i høve korona-situasjonen. Alle deltakarane bur difor heime, men vi kjem til å ha dei fleste måltida saman. Påmelde deltakarar vil få meir informasjon tilsendt på mail.

Aktivitetar: Basecamp Kvinnherad har i år hovudvekt på fjelltur, klyving og kajakk, men det vert også mange andre aktivitetar.  (Dersom du i løpet av leiren klarer krava for å ta «Våttkort» så kan du få utlevert dette mot ei tilleggsavgift på kr. 250,-)

– Kajakk, SUP-board, kano, fisking, bogeskyting, fjelltur, klyving, slakk line, konkurransar, leikar, bålkos, bading, god mat og vennskap

Påmelding til: basecampkvinnherad@gmail.com før 17. juni (Fyrst til mølla – max 20 deltakarar)

Pris:          800 ,-

Alder:       13 – 16 år  (født i 2004– 2007)

Read More →

Basecamp Lindøy – Fulltegnet

Basecamp Lindøy med kajakk, klatring, kano, bueskyting, SUP-board, fisking, ballspill, og masse annet vil bli arrangert fra torsdag 25. juni til lørdag 27. juni.

BASECAMP FOR UNGDOM (13-16 ÅR) ER NÅ FULLTEGNET

På grunn av coronasituasjonen vil vi ikke ha overnatting på hverken Basecamp Lindøy denne sesongen. Det betyr at deltagerne på Basecampen må komme seg til lindøy til kl 0900 hver morgen og kan hentes mellom kl 20 og 21 på kvelden. Siste dag avsluttes campen kl 1700

Påmelding fortløpende til Post@frivest.no. Priser: Basecamp kr 800. Mer informasjon om både basecamp og friluftsskole for de mindre barna vil komme på denne siden og på våre facebooksider (Friluftsrådet Vest)

Read More →