1. Hjem
  2. Aktuelt
  3. Olalia - skiinfo

Olalia - vårt eget vinterland

Olalia er et av de viktigste utfartsområdene i regionen. Her er det flotte turmuligheter året rundt. Gode parkeringsplasser og servicebygg med toaletter og varmestue på både Oppheim og Fjellstøl, gode turveger, stier og 5 km lysløyper til kl. 23.00. 

Olalia fjellstove ligger 5 km innover i fjellet og er et naturlig og kjært turmål for mange. Stova driftes av Haugesund Turistforening og er åpen mange helger i året.

Olalia tiltrekker seg folk året rundt, men det er ikke tvil om at det kommer flest på besøk om vinteren, når snøen ligger kvit og fin, og løypene er nypreparerte. Velkommen til Olalia!

Olalia-1.jpg

 

Løypeinfo

Her kan du sjekke løypeforhorholdene i Olalia i skisesongen. Når det ligger snø i Olalia, vil denne løypeinfoen bli oppdatert daglig. Ellers kan du selv sjekke forholdene ved hjelp av våre webkameraer: Oppheim og Fjellstøl. Du kan også sjekke når tråkkemaskinen har kjørt løyper på Skisporet.no

Info om Olalia fjellstove kan du finne på ut.no.

Skiutleige i Olalia

Nå kan du leie turski fra Frilager sin skitilhenger på Oppheim. Bestill ski på www.frilager.no og hent skiene etter 2 dager i ski-tilhengeren. 

Parkering i Olalia

Olalivegen og parkeringen på Oppheim er bomveg, og du må betale bomvegavgift. Dette koster kr. 50 pr. gang du parkerer. Du kan betale med sms, Easypark-appen eller Vipps. Årskort koster kr. 500 og kan kjøpes på Shellstasjonen i Ølen.

Olalia i media

Se fin artikkel om måneskinnsskitur i Haugesunds Avis 

 

 

 

 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail