1. Hjem
  2. Frilager starter utlån av ski i Olalia

Frilager Haugalandet  tilbyr utlån og utleige av skiutstyr, og etterhvert annet friluftsutstyr til befolkningen på Haugalandet. Vi starter opp med denne ski-tilhengeren som plasseres på Oppheim parkeringsplass på Olalivegen.

Tanken med Frilager er å tilby friluftsutstyr til alle som trenger det, men som ikke har dette utstyret selv. Vi tenker at dette skal bli et tilbud ikke bare til skoler som skal på tur, men at Frilager kan bli et sted hvor hvemsomhelst kan låne eller leige friluftsutstyr. Vi vil gjerne ha med oss alle kommunene og næringslivet i regionen på denne satsingen. Hvis du skal arrangere en tur med en skole eller med de ansatte og trenger utstyr - bestill utstyr på Frilager.no og få utstyret levert hos deg eller i en utstyrsbod i et tettsted nær deg. Vi satser på å bygge opp et nettverk av utstyrsboder med kodelås i alle kommunene slik at du kan hente utstyret nårsomhelst på døgnet etter to dager.  Men nå starter vi altså opp med denne skitilhengeren med 80 par ski, sko og staver i alle størrelser.

20201209_100203.jpg

Skitilhenger Olalia Olalivegen.jpg

Etter påske kommer vi til å legge ut flere titalls kanoer ved ulike vann rundt omkring på Haugalandet. Dette vil gjøre det enkelt for familier å hente seg en kano og ta seg en tur på vannet der kanoene ligger.

Utover våren skal vi samle inn og kjøpe inn mer utstyr som dere kan få låne/leie rimelig via nettportalen www.frilager.no - Haugalandet. 

Se artikkel 1  i Haugesunds avis lørdag 09.01.2021

Se artikkel 2  i Haugesunds avis mandag 11.01.2021